Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров обеща на новия мениджърът на Жерар Улие, че футболистите ще се докажат, защото не са просто един куп хубави момчета.

„Трябва сериозно да работим, за да оправим грешките, които допускаме. Вярвам, че всички в отбора искат да играем по-добре”, сподели българският национал.

„Все още не играем добре. Може да се представяме още по-силно и всички сме наясно с това. Трябва да играем на предала на възможностите си, за да побеждаваме”, добави капитанът на Вила.

Българският полузащитник призова феновете да застанат зад Улие. „Само 18 хиляди посетиха мача с Блекбърн за Карлинг Къп и много фенове все още не са убедени, че трябва да подкрепят Улие.”

Петров добави: „Той е нов мениджър. Нормално е да има труден старт и феновете трябва да бъдат зад отбора. Всеки отбор минава през труден период, но всички трябва да бъдем заедно, това е най-важното”.

„Това е нова глава в момента. На всеки мениджър трябва да му се даде време. Мартин О `Нийл е страхотен мениджър и аз съм тъжен, че го няма. Но това е футболът, това е животът”