Треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, остана доволен само от играта в защита на своя отбор след 0:0 с  Ботев Пловдив. Пред камерата на DIEMA SPORT той призна, че тимът е изпитвал затруднения заради отсъствието на основни игри. 
 
„Искам да поздравя отбора си, особено за работата в защита. Инициативата не беше в наша полза, но в защита изиграхме добър мач, а и имахме своите шансове. Не мисля, че има от какво да съм недоволен от моя отбор.
 
Изпитваме затруднения и няма как да е по-друг начин, след като за този мач бяхме лишени от трима креативни футболисти – Педриньо, Реян Даскалов и Умарбаев, които могат да дадат много на отбора в атака.
 
Педриньо е един страхотен футболист, но смятам, че притежаваме и други такива. Не мисля, че в отбора ни има звезди. Имаме доста сплотена група и се вижда, че футболистите на терена и на скамейката се борят заедно.
 
Шансовете са изравнени. Ние ще се стараем да подобряваме играта си в атака и да изглеждаме все по-добре. В предишните мачове създадохме много положения, които не вкарахме.
 
Със сигурност има позитивна енергия и лъч светлина в отбора, но нито аз, нито отборът се самозаблуждаваме, че можем да променим генерални неща за толкова малко време, но поне успяхме да създадем един боеспособен колектив“, коментира Илиев.