Отборите на Кристъл Палас и Астън Вила ще се опитат да привлекат головата машина на Брентфорд Оли Уоткинс, твърди "The Guardian". И двата тима имат нужда от подсилване на офанзивната си мощ преди началото на следващия сезон.

Кристъл Палас завърши кампанията е едва 31 отбелязани гола, като единствено последният Норич приключи сезона с по-малко - 26. В допълнение, че се очаква и звездата на тима Уилфред Заха да напусне, то със сигурност мениджъра Рой Ходжсън ще потърси нов качествен нападател.

Астън Вила пък се спаси от изпадане в последния кръг на изминалаия сезон и сеге ще гледа да надгради. Отборът на Дийн Смит пък изглеждаше доста ограничен в нападание през кампанията. Капитанът на тима Джак Грийлиш, който обаче е полузащитник, бе топ реализатора на отбора с десет гола, а крилото Трезеге вкара седем. Уесли пък записа най-много попадения от нападателите - шест.

Нападателят Оли Уоткинс може да се окаже решението за двата тима, след като през сезона в Чемпиъншип той реализира 26 гола в 49 мача. Той е оценяван на около 20 милиона паунда.

Медиите на Острова твърдят, че Шефилд Юнайтед и новакът Лийдс Юнайтед също следят внимателно Уоткинс.