Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да поддържа връзка с Астън Вила относно трансфер на капитана на тима Джак Грийлиш. „Daily Mail“ пише, че клубовете са разговаряли през изминалата седмица за талантливия халф, който има желание да играе в тим от Шампионската лига.

В Юнайтед се бяха съсредоточили единствено върху Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд през последните седмици, но изглежда, че до сделка е много малко вероятно да се стигне заради упорството на германския клуб, който иска около 120 милиона евро за своята звезда. Поради тази причина отново Грийлиш е попаднал във фокуса на „червените дяволи“.

24-годишният англичанин бе звездата на бирмингамци през миналия сезон, като имаше голяма заслуга за оставането на тима във Висшата лига Смята се, че отборът на Дийн Смит ще иска около 75 милиона паунда за Грийлиш.

Вратарят Дийн Хендерсън от Юнайтед, който подписа нов договор в сряда, и другият страж на тима - Серхио Ромеро са сред потенциалите играчи, които могат да бъдат включени под наем в евентуална сделка за Грийлиш. Бранителят Диого Далот също е опция.

В Астън Вила пък следят младока Конър Галахър от Челси и дуото на Брентфорд Саид Бенрахма и Оли Уоткинс.