Звездата и капитан на Астън Вила - Джак Грийлиш ще избира между три клуба от Висшата лига, където да продължи кариерата си, това твърди бившият нападател на бирмингамци Дарън Бент. Очаква Грийлиш да напусне края на сезона, като мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е подготвил 70 милиона паунда за 24-годишния капитан на Вила.

Бившият нападател на английския национален отбор Дарън Бент е останал впечатлен от Грийлиш и очаква Манчестър Юнайтед, както градския съперник Манчестър Сити и Тотнъм да са основните претенденти за подписване на талисмана на „вилани“.

„Мисля, че Джак Грийлиш е насочил погледата си към три отбора“, заяви пред „Football Insider“ бившият футболист на Тотнъм, Астън Вила, Чарлтън и Съндърланд.

„Бих казал, че вероятно Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и потенциално може би Тотнъм ще се борят да него. Мисля, че и той мисли да отиде при един от тях. Вероятно бих поставил Манчестър Юнайтед като фаворит. Ако това не се случи и Вила изпадне, никога не се знае, но за мен той е насочил към тези трима“, каза още Дарън Бент.