Нападателят на Барселона Феран Торес е попаднал в трансферните планове на Астън Вила. Мениджърът Унай Емери иска да вдигне състава си на още по-високо ниво и не се притеснява да си поставя сериозни цели за селекцията. Именно заради това той ще направи опит да доведе испанския национал на "Вила Парк", разкрива "Толкспорт".

Дали ще се стигне до реална оферта към Феран Торес ще зависи много от крайното класиране на Астън Вила през сезона. Ако клубът достигне до участие в евротурнирите, тогава бюджетът за селекзия ще бъде доста по-сериозен и това ще позволи привличането и на по-качествени играчи като испанеца.

От Барселона също не изключват възможността за раздяла с Феран Торес. Той не е твърд титуляр в сметките на треньора Шави Ернандес и напускането му няма да се отрази твърде негативно на отбора. Още повече, че каталунците може да се окажат и принудени да продадат част от играчите си, за да закърпят бюджета за новия сезон.

Остава да видим и дали самият Торес ще се съгласи на трансфер в Астън Вила. Това със сигурност ще е крачка назад в кариерата му. От друга страна обаче там той ще работи със специалист като Унай Емери и ще получава доста повече игрови минути. А и вече познава обстановката в Англия, след като преди това носи екипа на Манчестър Сити.