Лион спечели с 3:1 гостуването на Нант след обрат в мач от 28-ия кръг на Лига 1. "Хлапетата" губеха в резултата след попадение на Матис Албин в 16-ата минута, но с три попадения в последния четвърт час стигнаха до победата. Александър Лаказет (75), Малик Фофана (77) и Гифт Орбан в добавеното време на двубоя осигуриха трите точки за Лион.
 
Нант започна мача по-добре и в 16-ата минута Матис Аблин откри резултата в полза на "канарчетата" с глава след центриране на Флоран Моле. Домакините можеха да удвоят преднината си в 36-ата, но шансът им обърна гръб, след като изстрел на Мостафа Мохамед се отби от лявата греда.
 
Лион обаче се активизира през втората част и успя да направи обрат. Първо в 75-ата минута вратарят Албан Лафон спаси последователно удари на Мохамед Саид Банрама и Малик Фофана, но накрая Лаказет отблизо вкара топката във вратата за 1:1.
 
В 77-ата минута гостите отбелязаха второ попадение. Малик Фофана комбинира с Ейнсли Мейтланд-Найлс отдясно, получи в наказателното поле и стреля във вратата за 1:2. В 97-ата минута Лион окончателно реши изхода на мача с гол на Гифт Орбан след контраатака.
 
С този успех Лион се изкачи до 10-ото място в класирането с 38 точки. Отборът е в сериа от 4 мача без затуба - три победи и едно равенство.  Нант пък остава на 15-ото място с 28 точки в актива си.