Когато си кралска особа, едва ли можеш да си позволиш ергенско парти със запой, стриптизьорки и т.н. Именно такъв е случаят с английския Принц Уилям, който в петък ще се жени.

Бъдещият крал на Великобритания обаче намери как да се позабавлява в последните си часове като ерген и подкара по тъмно свръхмощното си „Дукати”, без да се плаши от рисковете, свързани с карането на мотор.

Спортната вечер за Уилям обаче не се изчерпа само с яхването на пистовото возило. В предпоследния си ден като свободен, принцът също така поигра футбол с приятели, издокаран с шорти на националния отбор на Англия.

Любопитен факт е, че докато 28-годишният Уилям тичаше по терена, четирима кралски охранители стояха до тъч линията и не само бдяха за сигурността му, но и тичаха да вземат топката, когато кълбото прескочеше предпазните огради.

Може би с мачлето с приятели, Принц Уилям е опитал да утеши мъката от факта, че френският мениджър на Астън Вила Жерар Улие прояви чепатия си характер и забрани на Стилиян Петров и компания да присъстват на кралската сватба, въпреки че младоженецът бе поканил целия тим на Вила, чийто фен е.

Снимки от предпоследния ергенски ден на Принц Уилям можете да видите тук.