Английската Висша лига отново е тук! Най-гледаното клубно първенство се завръща след повече от месец пауза заради Световното първенство в Катар. На днешния 26-и декември, известен още като Боксинг Дей в Англия, ще се изиграят цели седем вълнуващи двубоя.

Всичко стартира с лондонското дерби между Брентфорд и гонещия участие в Топ 4 Тотнъм. Срещата е от 14:30 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2.

От 17:00 часа предстоят четири срещи. Лестър Сити приема летящия през този сезон Нюкасъл Юнайтед по DIEMA SPORT 2. По същото време пък Саутхемптън приема Брайтън по DIEMA SPORT, а Евертън и Уулвърхемптън ще премерят сили в ефира на DIEMA SPORT 3. В този часови диапазон е още едно лондонско дерби, което противопоставя Кристъл Палас и Фулъм на живо по NOVA SPORT.

Малко по-късно, от 19:30 часа в ефира на DIEMA SPORT 2, Астън Вила и новият им мениджър Унай Емери посрещат доста колебливия от началото на кампанията Ливърпул. Момчетата на Юрген Клоп се надяват на силна втора част от сезона в битката за топ 4 и участие в Шампионската лига, но срещу тях се изправят непредвидимите бирмингамци.

Късната среща пък противопоставя още два лондонски тима – Арсенал и Уест Хем Юнайтед. „Артилеристите“  са лидер във Висшата лига и надеждите на „Емиратс“ са за първа титла от 2004-а година насам. „Чуковете“ обаче ще търсят победата, тъй като се намират в непосредствена близост до опасната зона. Сблъсъкът стартира в 22:00 часа на живо по DIEMA SPORT 2.