Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит заяви, че отборът му играе много по-добре след подновяването на сезона, но не е спечелил точките, които заслужава в предишните си мачове. Бирмингамци се намират в зоната на изпадащите на четири точки от спасителната черта, а утре вечер приемат Манчестър Юнайтед в мач от 34-ия кръг на Висшата лига.

"Нашето представяне е много по-добро след подновяването на мачовете. Не взехме точките, които заслужавахме. Определено трябваше да се намираме в много по-добра позиция. Единственият начин да подобрим това е да тренираме здраво и да се представим силно в последните пет мача", коментира Смит на днешната пресконференция.

"Можем да се окуражим от представянето си срещу Ливърпул. Трябва така да играем и срещу Манчестър Юнайтед, но да бъдем по-добри в завършващата фаза. Юнайтед са много добър отбор, те се подобриха. Бруно Фернандеш играе много силно, те имат скорост и сила в нападение, но допуснаха два гола срещу Борнемут. Всеки отбор има своите слабости", допълни треньорът на бирмингамци.

Двубоят между Астън Вила и Манчестър Юнайтед е в четвъртък от 22:15 часа българско време.