Гол в 90-ата минута на Робърт Снодграс за 1:0 не само донесе трите точки за Астън Вила при гостуването на "Брамъл Лейн" на Шефилд Юнайтед, но и изкачи бирмингамци на третото място в класирането на Чемпиъншип с 53 точки, на една точка зад втория Дарби Каунти..

Така забележителната победна серия на Астън Вила продължава. В първенството това е петата поредна победа на тима - нещо, което не е постигал в шампионата от 1998 година насам.

Шефилд Юн пък остана на седмата позиция след 29 изиграни мача с 46 точки.

Още в 6-ата минута Джак О`Конъл посрещна с глава центрираната от корнер топка и я изпрати в напречната греда на вратата на Вила.

Четири минути преди края на първата част Джеймс Уилсън с атрактивна задна ножица искаше да порази вратата на гостите, но топката мина съвсем близо до страничния стълб.

През второто полувреме  виланите започнаха с по-добрата ситуация. Грийлиш отправи опасен изстрел, на сантиметри от вратата на Юнайтед. После обаче се наложиха две намеси на вратаря на Вила Сам Джонстън след удари на Джордж Балдок.

Така се стигна до последната минута и великолепния удар на Робърт Снодграс, който донесе трите точки за Астън Вила срещу Шефилд Юн - 1:0.