Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна разказа за кошмара, който е преживял в първите дни, след като са се появили симптомите на короанвируса.

„Къщата ни е голяма и самотата няма достъп до нас. В нея съм аз, съпругата ми Йоланда и петте ни деца. Въпреки това бях изолиран, след като изпитах първите симптоми на вируса. Имах треска, суха кашлица, главоболие, което до сега не ме напуска и усещането за изтощение. Единствената ми уплаха бе, когато ми липсваше кислород за двадесет и пет минути, сякаш гърлото ми внезапно се стеснява и въздухът не може да премине. Първата седмица прекарах заключен в една стая. От 18 дни не съм излизал“, сподели Рейна.

Връзката на испанският вратар с Италия е много силна и никой в Неапол няма да забрави, че той напусна Байерн Мюнхен, за да се завърне в Наполи:

„Неапол е моето естествено измерение. В Монако веднага го забелязах, разбрах, че искам различен живот, точно като този, който бях оставил. В Байерн бях втори избор след Нойер и желанието ми да се върна в Наполи бе вече незабавно. Не бих могъл да направя по-добър избор. Мога да ви уверя, че никога не съм се радвал да играя толкова, колкото през трите години в Наполи със Сари. Духът, с който тренирахме и играехме, и в допълнение качеството на отбора по това време. Никога повече няма да видим отбор да се движи по този начин, Сари успя да ни изведе извън границите и потенциала ни. В онези години видяхте най-добрият Кулибали, Мертенс, невероятния Алан, водачът Албиол, безценния принос на Кайехон и Инсиние.