Старши треньорът на Астън Вила Дийн Смит призова ръководството на клуба спешно да намери класни попълнения. Вила все още не се е подсилил с нито един нов футболист и това сериозно притеснява мениджъра на 17-ия от миналия сезон. Смит предупреди шефовете, че ако на „Вила Парк“ не пристигнат доказани имена, отборът отново ще страда много.

„Притеснен съм и не го крия. Клубовете във Висшата лига се развиват, подготвят се за следващия сезон, а ние тъпчем на едно място. Изминалата кампания беше доста трудна, спасихме се в последния кръг и едва ли феновете искат отново да изживеят толкова разочароваща кампания. Говоря с ръководството всеки ден и се обединихме около мнението, че 17-ото място не задоволява никого. Ако не вземем класни играчи, ни очаква сезон изпълнен със страдания, аз не искам това. Оптимист съм и вярвам, че скоро ще осъществим няколко трансфера. Най-важното е да не повтаряме грешките си от миналия сезон, защото това няма да доведе но нищо добро“, сподели Смит.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.