Героят за Астън Вила от мача с Арсенал - Джон Макгин, остава здраво стъпил на земята и се опитва да държи и съотборниците си там, въпреки страхотното представяне на отбора.

Бирмингамци надвиха последователно Ман Сити и Арсенал с по 1:0, за да се изкачат на трето място в класирането и да са само на 2 точки от лидера Ливърпул. Думата „титла” обаче е забранена в отбора.

Именно шотландецът донесе успеха над Артилеристие с ранния си гол, макар че след това тимът му имаше доста късмет в няколко ситуации, преди все пак да запише 15-ата си поредна домакинска победа.

„Забранил съм думата „титла”. Все пак сме само 16-ия кръг и до края има още много време. Ние уважаваме всички отбори около нас, а и знаем, че те са били в тези позиции в продължение на години. Много по-опитни са, докато ние сме новобранци” заяви Макгин.

„Можем ли да поддържаме тяхното темпо? Не знам. Ще видим. Разбира се при това положение целите ни за сезона се променят. Сега ще си починем два дни и след това имаме мач в Босна, където се надявам, че няма да е много студено. След това ще мислим за Брентфорд, където обикновено играем трудно, а сега ще бъдем и без Лука и Дъглас. Трябва да подобрим формата си при гостуванията” добави той.