Астън Вила е един от основните фаворити да играе в Европа през следващата кампания. Унай Емери върши страхотна работа начело на тима от Бирмингам, а през уикенда за Вила предстои гостуване на Ливърпул. Този мач се явява доста важен и за двата отбора, а испанският наставник заяви, че неговите футболисти ще излязат пределно мотивирани за срещата и ще опитат да спечелят трите точки. 
 
„Няма от какво да се страхуваме. Изправяме се срещу велик клуб с фантастичен мениджър и можем само да спечелим от подобни предизвикателства. Излизаме с единствената мисъл за победа, защото както многократно вече споделих, нашата цел е да стигнем до европейските турнири. Постоянно разговаряме с ръководството и съм убеден в доброто бъдеще пред Вила. 
 
Спокоен съм, защото имам пълната свобода и заедно с шефовете гледаме в една посока. Ако все пак не успеем да играем в Европа, изобщо няма да правим трагедии, обсъждали сме и този вариант с ръководителите. Вярвам, че ще ставаме по-силни и не се притеснявам за бъдещето. Сега обаче гледаме единствено към мача с Ливърпул и ще излезем без страх, готови за битка“, каза Емери.