Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор сподели, че винаги ще таи омраза в душата си към Роберто Ди Матео, след като италианският специалист не пожела да даде нов договор на Стилиян Петров след възстановяването му от борбата с левкимия. 

Ди Матео беше начело на "виланите" само няколко месеца през 2016-та година, когато българската легенда направи своето завръщане след 4 години борба с коварната болест. Носителят на Шампионска лига с Челси обаче реши, че няма да предложи на Стенли контракт и това е вбесило редица от по-старите членове на съблекалнята във Вила. 

"Ще мразя Ди Матео до края на живота си. Всеки друг мениджър с поне малко сърце щеше да даде на Стилиян договор в зависимост от това колко играе. Вместо да му даде няколко месеца, за да прецени как стоят нещата, той беше безсърдечен и изобщо не му даде шанс", започна Агбонлахор. 

"Представете си да се завърнете от такова коварно заболяване, да влезете обратно в добра спортна форма. На практика да правиш всичко това, което един 19-годишен трябва да прави по време на предсезонната тренировка и накрая да не получиш нищо насреща. Това не е нормално", завърши бившият нападател.