Нападателят на Уотфорд Трой Дийни защити капитана на Астън Вила Джак Грийлиш за изцепката му по време на карантината и се зачуди защо подобна реакция не е последвала при прегрешението на атакуващия полузащитник на Челси Мейсън Маунт. 

Грийлиш се извини публично, след като беше сниман при катастрофа с кола в района на Бирмингам. Англичанинът изглеждаше видимо подпийнал, като в последствие се разбра, че през нощта той е бил на див домапен купон. 

Дийни обаче защити Грийлиш и обърна топката вместо това към държавните институции и същевремено изтъкна изцепката на Маунт, който наруши периода си на карантина, за да излезе и да порита с приятели. 

"Джак е мое момче, много приятно момче, което играе за отбор, който за жалост не се споменава много. Добро момче е обаче", започна стрелецът на Уотфорд. 

"Това обаче показва, че не е добре да принуждаваш хората да правят определени изявления за клубовете си. Първото видео не е това, което той мисли по въпроса. Второто видео, в което признава грешката си, това вече е той. Това е проблемът със социалните медии и задълженията към клубовете".

"Постъпката при него е знак на мисленето на младите. Не съм съгласен с него, но е факт. Защо обаче само той бива обвинен, когато Мейсън Маунт направи нещо подобно, но никой не го заклейми по този начин", завърши Дийни.