Бившият английски национал Ашли Коул още няма намерение да спира с футбола, въпреки че след по-малко от месец ще навърши 38 години. Той напуска американския Лос Анджелис Галакси и е на крачка от завръщане в родината си. 

Според вестник "Мирър", към него има оферти от два клуба от Чемпиъншип и е много вероятно да приеме едната от тях. Интерес проявяват Астън Вила, където помощник-треньор е бившият му съотборник в Челси Джон Тери, както и Дарби Каунти, който е воден от друга легенда на лондончани - Франк Лампард. 

Макар да е в последния етап от кариерата си, левият бек показа, че все още има футбол у него, след като през миналата година беше избран за най-добър футболист от феновете на Лос Анджелис Галакси. Освен това вече финансовите му претенции не са толкова високи. 

За последно в САЩ той взимаше по 11 хил. паунда седмично, но Галакси му предложиха да остане и за следващата кампания срещу наполовина по-малко пари. И затова той отказа. Очаква се в Англия да получава около 10 хил. паунда седмично, в което се очертава да бъде последният му сезон сред професионалистите.