Гьозтепе на Станимир Стоилов допусна обрат от 2:0 до 2:3 при гостуването си на Коджаелиспор. Срещата беше от 28-ия кръг на турската Първа лига. "Гьоз-Гьоз" поведе в края на първото полувреме чрез Кенет Мама. В 71-ата минута Кубилай Канатзискуш удвои. В последните 10 минути от редовното време Коджаелиспор получи две дузпи, които Даниел Кандеяш реализира. В осмата минута на добавеното време домакините стигнаха и до трети наказателен удар, който определено беше дискусионен, а отново Кандеяш се разписа от бялата точка. 

Гьозтепе остава на второ място във временното класиране с 56 точки, но пропусна да се доближи до лидера Еюпспор, който е с осем повече. Коджаелиспор събра 48 точки и се изравни с Чорум на третата позиция. 

Двата отбора изиграха много силно първо полувреме, в което имаха надмощие определени периоди. Гьозтепе нанесе своя удар в 44-ата минута. Тогава Ромуло Кардосо подаде към Исмаил Кьойбашъ отляво. Капитанът на гостите пусна остро центриране по земя, а Кенет Мама изпревари противников защитник и с пета прати топката във вратата. 

В началото на второто полувреме Коджаелиспор опита натиск, но постепенно Гьозтепе изравни играта. Станимир Стоилов предприе тройна смяна в 66-ата минута, а това веднага даде резултат. 

Само две минути след това една от резервите Билал Месауди беше изведен сам срещу вратаря и реализира, но попадението беше отменено заради засада на алжиреца. 

В 71-ата минута Гьозтепе удвои аванса си. Месауди получи отдясно в наказателното поле и пусна остър пас към далечната греда, където друга от резервите Кубилай Канатзискуш засече във вратата за 0:2. 

В 80-ата минута Коджаелиспор получи дузпа. Огюн Байрак и Жоао Амарал се държаха взаимно, като защитникът загуби баланс и падна, а с това препъна и своя съперник. Това беше достатъчно за главния рефер да посочи бялата точка. Зад топката застана Даниел Кандеяш и вкара за 1:2. 

В 88-ата минута домакините стигнаха до втора дузпа. Таха Алтъкардеш игра с ръка при центриране отдясно, като главният рефер първо посочи фал на границата на наказателното поле. След намесата на ВАР се оказа, че защитникът е в пределите на наказателното поле. Даниел Кандеяш отново беше изпълнителят на наказателния удар и с шут в десния ъгъл вкара за 2:2. 

В четвъртата минута на добавеното време Месауди се възползва от грешка на защитник и се оказа сам срещу вратаря. Алжирецът потърси далечния ъгъл, но топката мина покрай гредата. 

В осмата минута на продължението Коджалиеспор получи и трета дузпа. Удар с глава на Рамил Шейдайев срещна гредата, а след това топката се удари в прибраната ръка на Юмит Акда. Това обаче беше достатъчно на главния рефер да покаже бялата точка. Кандеяш не сбърка и този път и донесе победата на своя отбор.